• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
Jubileumi (30.) CIA klub! PDF print email

 

cia_klub1

Tíz évvel a 2008-as megalakítását követően a jubileumi 30. összejövetelét 2018. december 11-én tartotta a CIA-klub a Fővárosi Vízművek székházában „Audit menedzsment eszközök illetve audit elemző szoftverek használata” címmel.

A CIA-Klub alapvető célkitűzése az elmúlt években nem változott. A Klub célja, hogy a nemzetközi Certified Internal Auditor (CIA) képesítéssel rendelkezők számára rendszeres szakmai találkozót biztosítson, ösztönözze az együttműködést, a jó belső ellenőrzési gyakorlatok elterjedését és a szakmai kapcsolatok ápolását.

Szerintem az egyik legizgalmasabb szakmai terület a kisebb belső ellenőrzési szervezetek hatékony működésének, működtetésének kérdésköre. A saját fejlesztésű megoldások a különböző dobozos termékek, a felhő alapú szolgáltatások előnyeinek, hátrányainak számbavétele mind-mind körültekintő munkát kíván, hiszen ez jelentősen kihathat egy-egy megoldás bevezetésének sikerességére.

A résztvevőkkel a belső ellenőrzés hatékony működtetését jártuk körbe, azaz milyen informatikai megoldások, menedzsment és elemző szoftverek vannak tényleges alkalmazásban, milyen a bevezetési, üzemeltetési tapasztalat az eszközök tekintetében. A jelenlévők tapasztalatai megoszlottak a sikeres és kevésbé sikeres megoldások bemutatása során.

Többek között szó esetett a „Tableau” vizualizációs szoftverről, az „Acl”, a „Teammate” „Jira” termékekről, a különböző Sharepointban megálmodott megoldásokról. Azt gondolom, hogy mindenképpen hasznos 100 percet töltöttünk a témával kapcsolatban.


 A következő negyedévéves rendezvény pontos időpontjáról, helyszínéről és témájáról a későbbiekben email értesítést küldünk. Várjuk az új CIA-s kollégák jelentkezését This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it email-re.


Gyepessy Ferenc CIA, CRMA, EQA
CIA-klub vezető

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!