• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
2020 október
Elnöki köszöntő
There are no translations available.

elnKedves Kollégák!

Berobbant az ősz, és úgy tűnik itt is marad. Biztos ismeritek a viccet az átmeneti évszakok rövidüléséről: „Idén az ősz november 2-ra esett”. Hát most már pár hete ilyen idő van, benne szép kirándulós napokkal, javaslom mindenki használja ki, amíg lehet!

Read more...
 
Pályázati felhívás: Kedvezményes képzések!
There are no translations available.

palyKedves Tagtársak!

A 2018-ban megújított stratégiánkat megalapozó felmérésben felmerült részetekről, hogy az oktatásokon való részvétel többeknek gondot okoz, nyilván elsősorban azoknál, akiknek munkáltatója nem támogatja / fizeti ki ezt. Dacára annak, hogy meggyőződésünk, hogy a piaci árakhoz képest oktatásaink, rendezvényeink kifejezetten nem drágák, viszont ár/érték arányuk kiemelkedően jó (gondolok itt elsősorban a gyakorlati szemináriumokra, illetve akár a konferenciákra is), megértjük, ha anyagi nehézségekbe ütközik az azokon való részvétel.

Read more...
 
1% a BEMSZ-nek!
There are no translations available.

szazalekÖrömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy 2021. évben lehetőségetek lesz a civil szervezetek számára felajánlható 2020. évi 1 % SZJA-tokról a BEMSZ javára rendelkezni. További információval es figyelem felhívással a későbbiekben még többször jelentkezni fogunk. Előre is köszönjük, ha támogatod a BEMSZ-et a szakmai lehetőségeink továbbfejlesztése érdekében!

 
34. CIA klub rendezvény
There are no translations available.

ciaklubA CIA klub 2020. október 16-án tartotta 34. rendezvényét online formában, a 14 fő részvételével megtartott rendezvényen egy aktuális téma került feldolgozásra. Egy globális szolgáltató cég pandémiás helyzetre való alkalmazkodásához kapcsolódó kockázatértékelését és kockázatkezelését mutatta be Bozóki Olga, a VODAFONE Intelligent Solutions (_VOIS) Cyber Security Compliance feladatokért felelős vezető szakértője. A felvezető előadás címe „A megnövekedett otthoni munkavégzés biztonsági kihívásai: az otthoni munkavégzés - a munkáltató szempontjai; adatvédelem az otthoni munkavégzés során; illetve a visszatérés az irodába – milyen lesz az „új normális” témakörökben. 

Read more...
 
CIA vizsga lemondási, halasztási díjak
There are no translations available.

Az IIA tájékoztatása szerint november 1-től visszaállítják a lemondási, halasztási díjakat.

Read more...
 
A belső ellenőrzés Szent Grálja
There are no translations available.

gralA belső ellenőrzés Szent Grálja: hatékony KPI-ok a belső ellenőrzés célmeghatározásához

avagy

“Why most KPIs drive internal audit in the wrong direction”

A BEMSZ új saját szervezésű workshop-ja nemzetközi előadóval 2020.11.10-én

Read more...
 
BEMSZ LinkedIn-en
There are no translations available.

linkMár 500 fölött a BEMSZ LinkedIn oldalának követőinek száma. Ezáltal a BEMSZ tagjainak lehetősége van arra, hogy naprakész információkat kapjanak a szakma újdonságairól, a szervezet aktuális híreiről.

A BEMSZ korábbi Facebook oldalát hamarosan megszüntetjük.

Ezért kérjük minden tagunkat, hogy regisztráljon a LinkedIn-en és csatlakozzon a BEMSZ LinkedIn oldalához: https://www.linkedin.com/in/iia-hungary-12962274/.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre az alábbi emailcímen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 
Compliance rovat
There are no translations available.

complA 2020. október 12-én tartott online BEMSZ Délutánon ezúttal két Compliance témájú előadást hallgathattak meg a résztvevők. A program témája a „Visszaélések megelőzése a vállalati és a banki szektorban” volt, a két előadást pedig dr. Papp Miklós, az ELMÜ Compliance feladatokért is felelős vezető jogtanácsosa, valamint jómagam, a CIB Csoport Compliance és AML vezetője tartottuk. 

Read more...
 
A BIB kiemelt őszi kurzusai
There are no translations available.

A részletekhez kattint a Bővebben feliratra

Read more...
 


vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!