• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
2020 március
Elnöki köszöntő
There are no translations available.

remenyKedves Kolléga!

Legutóbbi hírlevelünket azzal kezdtem, hogy egyes olasz helységek vesztegzár alá helyezésével megérkezett a járvány Európába. Újraolvasva azokat a sorokat, ismét szembesültem azzal, hogy mennyit változott a világ pár hét leforgása alatt. Mára az lett az általános szerte a világon, hogy a gyerekek nem mennek iskolába, aki tud az otthonról dolgozik, mindenkitől azt kérik (egyes országokban kötelezik arra), hogy ne menjen ki az otthonából. Egy tegnapi információ alapján mára az emberiség már legalább egynegyede van önkéntes vagy hatóságilag elrendelt karanténban. A tőzsdék bezuhantak, új és új adatok és túlzsúfolt kórházakról készült képek, híradások sokkolják a közvéleményt. Sokaknak közvetlen egzisztenciális problémát okoz a jelen helyzet, több szolgáltató szektor, a vendéglátás, a turizmus (csak hogy néhány példát említsek) lényegében leállt, vagy azért mert hatóságilag bezárásra kötelezték őket vagy mert ügyfelek hiányában nincs értelme kinyitni.

Read more...
 
Koronavírussal összefüggő visszaélések
There are no translations available.

covidA koronavírus (COVID-19) járvány világméretű probléma, amely az emberi egészségen kívül a társadalmak, gazdaságok működését alapjaiban veszélyezteti. Az ismeretlen kórokozótól, a járvány lefutását övező bizonytalanságoktól való félelem egészségügyi eszközök, élelmiszer, tisztítószerek és wc papír felvásárlásához vezetett. Mint más környezeti katasztrófáknál, a pandémia lehetőséget nyújt a csalóknak is, hogy hasznot hajtsanak mások félelméből.

Read more...
 
Új CCMS (azaz a tanúsítási jelöltkezelő rendszer)
There are no translations available.

Kp_3_Access-CCMS-ButtonKedves BEMSZ / IIA Hungary tagok!

Örömmel értesítjük a tagságot, hogy az Institute of Internal Auditors Global Headquarters (Belső Ellenőrök Intézetének globális központja) bejelentette, hogy az új CCMS (azaz a tanúsítási jelöltkezelő rendszer) 2020.03.23-tól már működőképes és elérhető minden tanúsítással/bizonyítvánnyal kapcsolatos tevékenységhez.

Read more...
 
Havi szakmai hírlevél: IIA Global SmartBrief
There are no translations available.

smartbriefInternational Chapter, MAL, and Virtual members

Trial Day #1

From: IIA Global SmartBrief

Subject Line: Sign Up for Your Complimentary Subscription

Read more...
 


vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!