• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
A belső ellenőrzés Szent Grálja
There are no translations available.

gralA belső ellenőrzés Szent Grálja: hatékony KPI-ok a belső ellenőrzés célmeghatározásához

avagy

“Why most KPIs drive internal audit in the wrong direction”

A BEMSZ új saját szervezésű workshop-ja nemzetközi előadóval 2020.11.10-én


Egyesületünk a koronavírus járvány miatt elrendelt tavaszi karantén kezdete után már egy hónappal virtuális „síkra” helyezte rendezvényeit és májusban új kezdeményezésként külföldi előadó meghívásával saját szervezésű workshopot indított. A csalásmegelőzéssel foglalkozó rendezvény sikeres volt, az online lebonyolítás jól vizsgázott, a résztvevők az átadott tartalmat nagyon hasznosnak ítélték.

Ezen rendezvényünk sikerén felbuzdulva az őszi időszakban egy újabb hasonló workshoppal szeretnénk színesíteni a programkínálatot: Maciej Piołunowicz, lengyel társszervezetünk, az IIA Poland Elnök-helyettese, a Lengyel Állami Fejlesztési Bank (State Development Bank of Poland, BGK) Belső Ellenőrzési Vezetője osztja meg velünk ismereteit és tapasztalatát a belső ellenőrzés teljesítménymérése kapcsán használt kulcs-célkitűzésekről (KPI-okról).

Azért hasonlítható a témakör a Szent Grálhoz, mert ugyan sokan beszélnek róla, de nemigen lehet megtalálni: amellett, hogy nyilván minden szervezet igénye kicsit eltér ezen a téren, igazán jó („best practice”) gyakorlatokról ritkán hallani.

A workshop-on lesz szó többek között a KPI-ok gyanánt alkalmazott mennyiségi vs minőségi, a jelentős vs hatással nem bíró, a gyakran előforduló vs ritka célkitűzésekről, a stakeholderek bevonásának lehetőségeiről.

A más IIA tagszervezeteknél már többször megtartott előadás foglalkozik úgy a követendő, mint a kerülendő példákkal, ugyanis rosszul megválasztott KPI-ok nemhogy megfelelő irányba terelnék a belső ellenőrök munkáját, de akár destruktívak is lehetnek.

Az előadás nyelve angol!

Az előadás időpontja: 2020. november 10, 17.00

Az előadás platformja: MS Teams.

Részvételi díj: BEMSZ tagoknak 20.000 Ft + ÁFA, nem BEMSZ tagoknak 30.000 Ft + ÁFA.

(Nem kellő létszámú jelentkező esetén a rendezvény nem kerül megtartásra, erről a már jelentkezetteket a megadott e-mail elérhetőségeken írásban értesítjük.)

Jelentkezni a BEMSZ titkárságán lehet: a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen.

Az előadás időzítése ideális ahhoz, hogy az ott szerzett tapasztalatok beépíthetőek legyenek a belső ellenőrök következő évi, 2021-es célmeghatározásába.

Reméljük, rendezvényünk felkeltette az érdeklődését, regisztrációját várjuk szeretettel.

A BEMSZ Elnöksége

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!