• Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default style
 • red style
 • green style
 • yellow style
 • orange style
 • grey style
Pályázati felhívás PDF print email

palyKedves Tagtársak!

A 2018-ban megújított stratégiánkat megalapozó felmérésben felmerült Részetekről, hogy az oktatásokon való részvétel többeknek gondot okoz, nyilván elsősorban azoknál, akiknek munkáltatója nem támogatja / fizeti ki ezt. Dacára annak, hogy meggyőződésünk, hogy a piaci árakhoz képest oktatásaink, rendezvényeink kifejezetten olcsók (gondolok itt elsősorban a gyakorlati szemináriumokra illetve akár a konferenciákra is), megértjük, ha anyagi nehézségekbe ütközik az azokon való részvétel.

Mivel Egyesületünk közhasznú szervezet, és első számú prioritásunk a szakma fejlődésének támogatása, ezen belül is oktatások illetve egyéb formában történő tudásmegosztás révén, ezért tavaly első ízben egy pályázatot írtunk ki a fenti célok támogatása érdekében. Szeretnénk ebből „rendszert csinálni”, így idén újból meghirdetjük pályázatunkat.

Célunk, hogy a pályázat révén, a gyakorlati szemináriumokon a pályázat nyertesei jelentős kedvezménnyel vehessenek részt. Ezúttal is két kategóriát határoztunk meg a 2020-as évre:

 • 3 fő számára 90%-os kedvezményt (azaz fejenként egy kiválasztott gyakorlati szeminárium árának 90%-át a BEMSZ állja), valamint
 • 6 fő számára 50%-os kedvezményt (itt értelemszerűen az ár 50%-át állja a BEMSZ).

A pályázat első számú feltétele az érvényes tagsági jogviszony. A pályázat elbírálását az Elnökség végzi testületként, a benyújtott pályázati kérelmek alapján kiválasztva az egyes kategóriák nyerteseit. A pályázatok értékelésekor a következőket vesszük kiemelt súllyal figyelembe:

 • Tagi aktivitás: kérjük a pályázatban bemutatni a pályázó a BEMSZ tevékenységének elősegítése érdekében kifejtett tevékenységét. Ez bármi lehet, pl. önkéntes munka kifejtése (pl. részvétel munkacsoporti vagy bizottsági tevékenységben, szakmai cikk írása, fordítás vállalása, esettanulmány készítése, oktatási / előadói tevékenység vállalása), részvétel BEMSZ felmérésekben, egyéb, a pályázó által kifejtendő tevékenység.
 • Junioritás: Célunk a pályakezdő, esetleg még belső ellenőri karrierjük elején állók kiemelt támogatása, így (az egyéb fenti szempontokon túl), az Elnökség ezt is figyelembe veszi a pályázatok értékelésekor.

A pályázatnak formai követelménye nincs, praktikusan egy, a tárgyban írt levelet várunk a pályázótól a következő e-mail címre:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

A pályázatok benyújtására nyitva álló időszak 2019. december 1 – 2019. december 31. A határidő leteltét követően az Elnökség két héten belül kiértékeli a pályázatokat. A nyerteseket közvetlenül értesítjük.

(Azok számára, akiknek ez a felhívás felkeltette az érdeklődését egy tipp: ha a tagi aktivitáshoz szeretnétek „kreditet” gyűjteni (pl. szakmai cikket írni, fordítani, stb. – ld. az előző felsorolást), akkor azt érdemes haladéktalanul megkezdeni, hogy a pályázat elbírálásakor azt már figyelembe tudja az Elnökség venni.)

Tudjuk, hogy ez egyelőre egy korlátozott lehetőséget jelent, de bízunk benne, hogy ha pozitív tapasztalatok születnek, illetve a középtávú stratégiánkban foglalt tagi létszámnövekedés (és azon keresztül az Egyesület anyagi lehetőségeinek a bővülése is) megvalósul, akkor a későbbiekben ezt kiterjeszthetjük úgy tartalmilag, mint az érintett kör tekintetében.

Így tehát nem marad más hátra, mint az érdekelteket felszólítani: Pályázatra fel!

Üdvözlettel,

dr Gajdos Márton CIA, CISA

A BEMSZ Elnöke

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!