• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
IIA On Demand – új modulok

demand

Néhány hónappal ezelőtt már szó esett az IIA Enterprise Risk Management Certificate Program képzésről, amely ötvözi az önálló tanulást és a workshopokat Idén Augusztusban az IIA tájékoztatást adott arról, hogy a két kurzus, a COSO Internal Control Certificate Program és a COSO ERM Certificate Program váltak a legnépszerűbbé, melynek bizonyítéka, hogy az elmúlt másfél év alatt több mint 1100 részvevője volt a kettőnek összesen.

Kiknek érdemes jelentkezni?

A képzés szól mindazoknak, akik szeretnék edzeni képességeiket a szakmán belül és lépést tartani annak kihívásaival. A COSO Internal Control ajánlott a 2-6 év belső ellenőrzési, könyvelési vagy egyéb pénzügyi tapasztalattal rendelkezőknek. Ennek a kurzusnak a sikeres teljesítésért 25,5 CPE pont jár.

A COSO ERM azoknak ajánlott, akik jártasak a vállalkozások kockázatkezelésében és szintén 2-6 év tapasztalattal rendelkeznek területükön. Ennek a kurzusnak a sikeres teljesítéséért 22 CPE pont szerezhető.

A pontok mellett a vizsgázók elektronikus oklevelet és jelvényt is kapnak. A résztvevőknek mindkét esetben lehetőségük van a megfelelő keretrendszer direkt alkalmazására, miközben sajátos tanulmányi tapasztalatra tesznek szert online vagy akár személyesen.

 

Újabb kurzusok az OnDemand-on

Az IIA két új ajánlattal állt elő a képzés iránt érdeklődőknek, név szerint Liqudity Risk Management és az Auditing Model Risk Management kb. 1 órás kurzusokkal. A kurzusok remek lehetőséget biztosítanak, hogy a résztvevők megismerjék, vagy jobban átlássák az adott területet. Bár a két képzés a belső ellenőrzés különböző területeire fókuszál, az LRM-ben és az AMRM-ben is hangsúlyt kap a Three Lines of Defense az adott területre vetítve.


 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!