• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
BEMSZ Webinárium

 

webinariumKedves BEMSZ / IIA Hungary tagok!

 

 

A Márciusi Hírlevél Elnöki Köszöntője azzal a pozitív üzenettel zárult, hogy minden nehézség, amivel szembesülünk, az valami új kezdete is lehet, ahogy a „krízis” kínai írásjele (  – wēijī ) is hasonlít a „lehetőség illetve fordulópont” (  huì) írásjelére.

 

Ennek szellemében az Egyesületünk új megoldást keresett arra, hogy az egyik fő feladatát, az oktatást illetve ismeretterjesztést – a jelen járványügyi helyzetben is – folytatni tudja. Ekként kísérleti jelleggel, első alkalommal, április 16-án egy online szeminárium, azaz webinárium keretében tartotta meg a soron következő BEMSZ Délutánt.

 

E pénzügyi jogi összefoglaló webinárium a védelmi vonalakra vonatkozó szabályozás fejlődését mutatta be, elsősorban az elmúlt 3 év újdonságaira fókuszálva. Az előadás aktualitását az adta, hogy a védelmi vonalak hármas tagolása átdolgozás alatt áll, és az IIA várhatóan még az idén közzéteszi a megújított modellt. Deklarált célja volt az előadásnak az is, hogy a kezdő és újrakezdő (kisgyermekes) kollegáknak – legyenek akár belső ellenőrzési vagy compliance, esetleg jogi szakemberek – olyan áttekintést adjon, amely a hétköznapi munka során is hasznosítható.

A webinárium előadójaként nagy örömmel töltött el, hogy rendkívüli érdeklődés mellett tarthattuk meg azt. Így az nemcsak online formája miatt, hanem a hallgatóság létszámára tekintettel is „történelmi” volt, hiszen eddig még ilyen sokan nem vettek részt egy BEMSZ Délutánon. Őszintén meglepett a sok figyelmes és támogató visszajelzés is, amelyet a kedves hallgatóktól kaptunk.

Egy kínai közmondás szerint a tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik. Ezért szívből remélem, hogy ez a webinárium egy hosszú és sikeres BEMSZ online oktatási sorozat első állomásaként szolgálhatott. Továbbá ezúton is köszönöm minden támogató kollegának, hogy segítettek megszervezni és népszerűsíteni a BEMSZ eme első webináriumát.

 

Köszönettel:

Dr. Győrök Katalin LL.M

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!