• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
Felmérés a Felügyelő Bizottsági tagok körében

Kedves Kollégák!                                                                                          

A BEMSZ tagsága körében indított felméréssel párhuzamosan egy újszerű és izgalmas felmérést szeretnénk indítani a tagság felett felügyeletet gyakorló Felügyelő illetve Ellenőrző Bizottságokban dolgozók bevonásával. A mi munkánk szempontjából az egyik legfontosabb kérdés, hogy a közvetlen „ügyfeleink” (vagy ahogy egyre gyakrabban emlegetik, „stakeholdereink”), az azon testületekben dolgozók, akiknek munkáját legközvetlenebbül támogatják a belső védelmi vonalak, mit gondolnak rólunk, mit várnak el tőlünk.

Nyilván mindannyiunknak van erről elképzelésünk, így vagy úgy folyamatosan kapunk visszajelzést, de időről időre érdemes erre közvetlenül is rákérdezni. Ráadásul most a lehető legszélesebb körben - minden tagunkat felkérve arra, hogy minden FB (EB) tagjának továbbítsa ezt a kérdőívet - szeretnénk elvégezni a felmérést, hogy minél nagyobb merítésből, minél szélesebb kört bevonva gyűjthessük össze a válaszokat és összegezhessük azokat. Bízunk benne, hogy a mindössze 5 kérdésből álló, 1-2 perc alatt kitölthető kérdőívet a lehető legtöbben ki fogják tölteni.

Kérdőív

A kérdőívben leírtuk a teendőket, de ha esetleg külön is felmerülne kérdésként: a válaszadók közvetlenül is megküldhetik a kitöltött kérdőívet a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre, de visszaküldhetik Nektek is (akiktől kapták) és akkor Titeket kérünk meg arra, hogy továbbítsátok felénk. Ez utóbbi megoldásnak az az addicionális előnye is meglenne, hogy továbbküldés előtt rá tudnátok pillantani és megismerhetnétek a saját testületi tagjaitok elvárását – mielőtt azok összevegyülnek a többi válasszal.

Azt gondolom, hogy ha sikerül kellő számú választ kapni a felmérésre, abból egyénenként és szakmaként együttesen is profitálni fogunk majd, ezért kérem szíves aktív közreműködéseteket a csatolt kérdőív a címzetteknek való eljuttatásában.


Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdvözlettel,

Dr Gajdos Márton CIA, CISA, CFE
A BEMSZ Elnöke

ui: Kérem ne felejtsétek el emellett a tagság körében indított felmérés kérdőívét Magatok is kitölteni!

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!