• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
Kérdőív a belső ellenőrzés működéséről, állapotáról és kihívásairól – 2017
There are no translations available.

deloittekerdoivA Deloitte és a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezetének felmérése (2017)
A kérdőív célja információt gyűjteni, majd aggregált formában információt nyújtani a felmérésben részt vevő szervezeteknek a belső ellenőrzés működéséről, állapotáról és kihívásairól.

A belső ellenőrzési funkció és a prioritások sokat változtak az elmúlt években a technológia fejlődésével, és a belső ellenőrzésnek is lépést kell tartani a fejlesztésekkel. A kérdőív azt hivatott vizsgálni, hogy a Magyarországon működő vállalatok belső ellenőrzési funkciója hol tart ezen a fejlődési görbén.

A kérdőív kitöltése csak olyan szervezetek esetén szolgáltat releváns információt, akik belső ellenőrzési osztállyal, belső ellenőrrel vagy a belső ellenőri feladatokat ellátó megbízott külső szakértővel rendelkeznek.

A kérdőív feleletválasztós jellegű, azonban a kérdések egy részénél lehetőség van egyéb választ megadni a felkínáltakon túl. Ha Ön úgy érzi, hogy egyik meglévő kategória vagy válaszlehetőség sem fedi le az Ön szervezeténél tapasztalható állapotot, kérjük, töltse ki az egyéb mezőt szövegesen.
A kérdőív egyes kérdéseinél több válasz is megadható, ezeket külön jelöltük. Ahol a kérdés nem tartalmaz a megadható válaszok számára információt, ott egy válasz adható meg.

A kérdőív kitöltésénél ideális esetben a CAE (belső ellenőrzési vezető) részvételére számítunk amiatt, hogy egyes kérdések megválaszolásához csak a belső ellenőrzési vezető rendelkezik megfelelő információval. Kérjük, jelezzék a kitöltő funkcióját az alapadatok kitöltésénél.

A kérdőív bizonyos kérdéseinek megválaszolásához a vállalat pénzügyi adataira, egyszerű számításra is szükség van, kérjük, lehetőség szerint ezekre a kérdésekre is adja meg a választ.

Amennyiben egy fő belső ellenőr látja el belső ellenőrzési feladatokat ott a kérdőív belső ellenőrzési osztály működésére vonatkozó kérdéseit az egy főre értelmezve javasolt megválaszolni.

A kérdőív tartalmaz szenzitív kérdéseket, amelyekre a válaszadás opcionális. Ezek a kérdések tartalmaznak "nem szeretnék válaszolni a kérdésre" típusú válaszlehetőséget. A kérdőívek feldolgozásának hatékonysága érdekében kérjük, lehetőség szerint a "nem szeretnék válaszolni a kérdésre" lehetőséget válassza abban az esetben, ha nem kíván válaszolni a szenzitív kérdésekre. Felhívjuk a figyelmet, hogy a feldolgozott kérdőívekből adható információ tartalmát, mélységét és hasznosíthatóságát nagyban növeli, ha minden kérdésre válaszol a felmérésben résztvevő.

A kérdőívben megadott adatokat bizalmasan kezeljük. A kitöltőknek visszaszolgáltatott információk aggregálva tartalmazzák az összes kitöltött kérdőív eredményét, az egyedi kérdőívek adatait nem publikáljuk a résztvevők részére, a kitöltők személyét és a felmérésben résztvevő társaságokat nem nevezzük meg az eredmények közlésénél. A kérdőív kitöltése előreláthatólag 25-30 percet vesz igénybe.

Sikeres kitöltést és köszönjük az együttműködést!

A kérdőív kitöltése

 

 

 
csalasa

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!

eletm