• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
2019 november
Elnöki köszöntő PDF print email

koszontKedves Kollégák,

Lassan kezdünk ráhangolódni a közelgő ünnepekre, de ilyenkor - kicsit több, mint egy hónappal az év vége előtt - jellemzően még sok a munka. Arra szeretnélek buzdítani Benneteket, hogy rövid időre – jelen hírlevél elolvasása erejéig – tegyétek kicsit félre a munkát és böngésszétek át a cikkeinket.

Bővebben...
 
Pályázati felhívás PDF print email

palyKedves Tagtársak!

A 2018-ban megújított stratégiánkat megalapozó felmérésben felmerült Részetekről, hogy az oktatásokon való részvétel többeknek gondot okoz, nyilván elsősorban azoknál, akiknek munkáltatója nem támogatja / fizeti ki ezt. Dacára annak, hogy meggyőződésünk, hogy a piaci árakhoz képest oktatásaink, rendezvényeink kifejezetten olcsók (gondolok itt elsősorban a gyakorlati szemináriumokra illetve akár a konferenciákra is), megértjük, ha anyagi nehézségekbe ütközik az azokon való részvétel.

Bővebben...
 
Beszámoló a 2019. október 29-i BEMSZ délutánról PDF print email

 du1Október végén egy igazán különleges BEMSZ délutánon vethettünk részt, ahol az egyik vezető magyarországi Shared Service Center egész világra kiterjedő Risk Management és Control Assurance gyakorlatát ismerhetjük meg.

Bővebben...
 
A Budapest Institute of Banking kiemelt őszi kurzusai PDF print email

bankKedves Partnereink!

 

Nagyon örülünk a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete (BEMSZ) és a Budapest Institute of Banking (BIB) együttműködésének, fontos számunkra, hogy a pénzügyi szektor működésének teljes körét lefedve kínáljunk naprakész tudást és fejlődési lehetőséget.

 

Bővebben...
 
Beszámoló a BEMSZ 40., jubileumi szakkonferenciájáról PDF print email

du32019. november 7-én került sor a BEMSZ 40. jubileumi szakkonferenciájára. Erre méltán lehetünk büszkék, a 40. konferencia nem csupán egy kerek szám, de egyben jelzi azt is, hogy Egyesületünk komoly múltra tekinthet vissza, az a tény, hogy ennyi konferencia volt nálunk jelzi, hogy jó pár (lassan 30) év van már a BEMSZ háta  mögött.

Bővebben...
 
Közeleg a határidő! PDF print email
2019 november - 2019 november

cpeAz elmúlt évekhez hasonlóan a CPE pontok lejelentésének határideje idén is december 31.

 

Bővebben...
 


vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!