• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
2019 szeptember
Elnöki köszöntő

koszontoKedves Kolléga!

Eltelt a nyár, itt van az ősz, ami sokaknak a szabadságok letelte után az újbóli munkakezdés, gyerekesek számára az iskolakezdés ideje. A nyári szünet után mi is a korábban megszokott bővebb hírlevéllel jelentkezünk és újraindulnak az uborkaszezonban szünetelő oktatások is. Az őszre számos programmal, BEMSZ Délutánokkal, oktatásokkal, konferenciával készülünk, ezekről folyamatosan adunk hírt a Tagság számára közvetlen körlevelekben illetve ezen hasábokon is.  

Bővebben...
 
Györök Katalin: Nők a belső ellenőrzés területén

nokA XXI. század női munkavállalói számára általános kihívást jelent egyensúlyozni a munkahely és a magánélet között, valamint szakmailag fejlődni, karriert építeni. Ez a belső ellenőrzés területén dolgozó nők esetében is így van. Margaret H. Christ PhD, CIA, a Georgia-i Egyetem docense globális szinten vizsgálta meg a nők helyzetét és távlati kilátásaikat a belső ellenőrzés területén.

Bővebben...
 
IIA On Demand – új modulok

demandNéhány hónappal ezelőtt már szó esett az IIA Enterprise Risk Management Certificate Program képzésről, amely ötvözi az önálló tanulást és a workshopokat Idén Augusztusban az IIA tájékoztatást adott arról, hogy a két kurzus, a COSO Internal Control Certificate Program és a COSO ERM Certificate Program váltak a legnépszerűbbé, melynek bizonyítéka, hogy az elmúlt másfél év alatt több mint 1100 részvevője volt a kettőnek összesen.

Bővebben...
 
Jóváhagyta a Fővárosi Törvényszék a BEMSZ alapszabályának módosítását

tvA bíróság egy fordulóban elfogadta az Egyesület változásbejegyző kérelmét, és az alapszabály módosításának valamennyi elemét tudomásul vette. A változások az Egyesület működőképességét erősítik, másrészt az új stratégiát támogatják. 

Bővebben...
 
Humánerőforrás-menedzsment a BEMSZ-KPMG CAE Klub programjában

 

kpgm2A BEMSZ-KPMG CAE Klub legutóbbi találkozóján a házigazda képviseletében Tátrai Bernadett, a Fundamenta Elnök-Vezérigazgatója mutatta be, hogy a belső ellenőrzés miként tudja "trusted advisorként" támogatni a szervezeti evolúciót. Előadásában kiemelte, hogy számára kiemelt fontosságú a belső ellenőrzés támogató szerepe, proaktív hozzáállása, valamint a védelmi vonalak hatékony együttműködése. Ezt követően Teveli Csaba, a Fundamenta Belső Ellenőrzési vezetője ismertette a belső ellenőrzési terület operatív működését.

Bővebben...
 
KPMG Woman of Risk Platform

womanA KPMG aktív szereplője a női szakemberek kiemelt képzésének és támogatásának.

Bővebben...
 


vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!