• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
2019 április
Elnöki köszöntő PDF print email

img-EasterKedves Kolléga!

Alig kezdődött még el ez az év és már is itt van Húsvét. Biztos azért is tűnik ilyen rövidnek az év eleje óta eltelt időszak, mert annyi minden történt benne. Mindenek előtt két mérföldkő eléréséről szeretnék számot adni:

 
Bővebben...
 
Útibeszámoló az IIA Global 2019. március 17-20 közötti Global Council üléséről PDF print email

1-1Idén március 17-20 között került sor a nemzetközi belső ellenőrzési szervezet, az IIA utolsó „Global Council” (Globális Tanács, továbbiakban Tanács) ülésére Tokióban. Hogy miért ez volt az utolsó? Hamarosan elárulom.

Bővebben...
 
Beszámoló az MKT – BEMSZ 2019. április 24-i közös rendezvényéről PDF print email

mktA Magyar Posta Zrt. adott otthont a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) és a BEMSZ közös rendezvényének, mely ezúttal a digitalizáció és adatelemzés témaköröket érintette. A több mint 80 regisztrált jelentkező jól mutatja a témák aktualitását.

Bővebben...
 
Május a Nemzetközi Belső Ellenőrzés hónapja PDF print email

shout

Májusban a belső ellenőrzés fontosságára hívja fel a figyelmet az IIA.

Bővebben...
 
OnDemand: egy kiváló lehetőség az IIA-tól PDF print email

ondemand2Örömmel számolunk be arról, hogy a BEMSZ megállapodást kötött  az IIA Globallal, amely alapján tagjaink is hozzáférést kapnak egy új, korszerű oktatási platformhoz. Az Institute of Internal Auditors OnDemand online platformja kiváló lehetőséget kínál, hogy bárhonnan és bármikor hozzá lehessen férni az IIA és más szervezetek által kidolgozott 1-3 óra hosszú kurzusokhoz valamint programokhoz.

Bővebben...
 
IIA tagsága elérte világszerte a 200.000 főt! PDF print email

iia2019 májusában egy mérföldkövet ért el az IIA tagok száma világszerte. A már 78 éve fennálló IIA egy globális szervezetté nőtte ki magát az évek alatt. Az egyre több tagot összekötnek a közös célok: a legnagyobb hozzáértéssel és kiemelkedő szakmaisággal gyakorolják a szakmát. Köszönjük szépen minden tagnak, hogy nap, mint nap segítik a szervezet munkáját és céljainak elérését!

Bővebben...
 


vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!