• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
2020 július
Elnöki köszöntő

Kedves Kolléga,

Tombol a nyár és tavaly ilyenkor - rendes üzletmenet mellett – csak egy nyúlfarknyi hírlevéllel jelentkeztünk júliusban és augusztusban. Idén gondolkoztunk, hogy összevonjuk a júliusi - augusztusi lapszámokat, azonban most - amellett, hogy amúgy sincs rendes üzletmenet - két jó okunk is van, hogy július végén „rendes" hírlevelet küldjünk:

Bővebben...
 
Közgyűlési felhívás

Kedves Tagtársak!

a rendkívüli idők rendkívüli megoldásokat igényelnek. Rendes ügymenetünk része, hogy évente közgyűlést tartunk, amelyen az elnökség beszámol az Egyesületünk tevékenységéről, gazdálkodásáról, terveiről és egyéb, a teljes tagság döntését igénylő kérdésekről. Kétévente ez a közgyűlés egyben tisztújító közgyűlés is, amelyen megválasztásra kerülnek a soron következő két év Elnökségének tagjai. Ez az év azonban nem a „rendes ügymenetről” szól(t eddig). Noha büszkék vagyunk arra, hogy a digitális átállást meg tudtuk valósítani – április óta tartunk online rendezvényeket, (egyre többet) júliusban pedig már három ilyent is szerveztünk –, azért még mindig az az érzésünk néha, hogy feltérképezetlen területen járunk és mindent első alkalommal kell kipróbálni / megvalósítani.

Bővebben...
 
3 lines of defense model

Megújul a három védelmi vonal modell!

Bővebben...
 
Köztulajdonban álló gazdasági társaságok belső kontrollrendszere

KPMG-ben dolgozó tagtársunk a köztulajdonban álló gazdasági társaságok belső kontrollrendszeréről szóló jogszabály bevezetésével kapcsolatosan három témakörben nyújt értelmezési segítséget a mellékelt cikkben.

Egyben tájékoztatjuk a Tagságot, hogy munkacsoport alakult a Gtbkr irányelv véleményezése érdekében.

Bővebben...
 
339/2019. (XII.23) számú Kormányrendelettel összefüggő feladatok a köztulajdonú gazdasági társaságoknál. A megfelelési funkció alapelvei és gyakorlata

Oktatás

Programvezetők: Dr. Saly Ferenc, Csákvári Péter és Miskolczi Tamás
Bővebben...
 


vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!