• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
2019 május
Elnöki köszöntő - május PDF print email

mayAmint arról már értesülhettetek, a május kitüntetett hónap az IIA szándéka szerint, mivel ebben a hónapban koncentrálódnak a belső ellenőrzés népszerűségének, ismertségének növelését célzó kampányok, azaz (ahogy mi ezt magunknak lefordítottuk:)

Május a mi hónapunk! 

Bővebben...
 
Május a mi hónapunk! PDF print email

may3Kedves Kolléga!

Amint azt legutóbbi hírlevelünkben is olvashattátok, az IIA Global kampányt indított, hogy május legyen a belső ellenőrzés tudatosításának, népszerűsítésének hónapja.

Bővebben...
 
Beszámoló az IIA Croatia 11. szakkonferenciájáról PDF print email

croatia2019. április 11-13 között került megtartásra a horvát társszervezetünk, az IIA Croatia 11. szakkonferenciája a festői Opátiai Riviérán, a Monarchia-beli, egyszersmind hamisítatlan mediterrán hangulatot ötvöző Lovran városában, melyen az IIA Croatia meghívására vettem részt.

Bővebben...
 
Felhasználói beszámoló az IIA OnDemand oktatási rendszerének használatáról PDF print email

demandAmint arról előző hírlevelünkben már írtunk, aláírásra került az a megállapodás az IIA Global-lal, mely alapján immár a BEMSZ tagjai is igénybe tudják venni az IIA OnDemand internet-alapú oktatási szolgáltatását. Ebben a rendszerben több témakörben számos „kurzus” érhető el, változó 45 és 120 USD közötti árakon. Természetesen minden tartalom angolul van, így ezen oktatások elérésének feltétele a megfelelő szintű nyelvtudás. Ha azonban ez megvan, akkor jó választás lehet azoknak, akiknek vagy a CPE pontok gyűjtése miatt, vagy szakmai ismereteinek bővítése céljából továbbképzésen szeretnének részt venni, de valamely okból (időhiány, budapesti oktatások igénybevételének nehézségei, stb) az egyéb oktatások nem érhetőek el, vagy egyszerűen csak kényelmesen, otthon a TV előtt ölbe vett laptoppal szeretnének egynémely kurzust elvégezni.

Bővebben...
 
Beszámoló a kockázatkezelési és -ellenőrzési BEMSZ délutánról PDF print email

2019. május 16-án az ABT Treuhand csoport irodájában tartottuk a kockázatkezelési és -ellenőrzési szekció második BEMSZ délutánját kockázati étvágy témában.

Bővebben...
 


vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!