• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
Elnöki köszöntő - május PDF print email

Amint arról már értesülhettetek, a május kitüntetett hónap az IIA szándéka szerint, mivel ebben a hónapban koncentrálódnak a belső ellenőrzés népszerűségének, ismertségének növelését célzó kampányok, azaz (ahogy mi ezt magunknak lefordítottuk:)

Május a mi hónapunk!

Ezzel kapcsolatosan külön cikket is találhattok hírlevelünkben (tulajdonképpen a hó eleji körlevelünk némileg kibővített verzióját), illetve LinkedIn csoportunk tagjai a hónap során több poszttal is találkozhattak, továbbá jelen köszöntőhöz csatoltan egy kapcsolódó infografikát is találhattok, az IIA és a BEMSZ legfontosabb számaival.

majusdia

Hírlevelünk további tartalmából:

Smohay Ferenc kollégám beszámol a Kockázatkezelési Szekciónk május 16-i BEMSZ Délutánjáról, mely a kockázati étvágy tárgyában végzett felmérés eredményeit mutatta be.

Május folyamán újabb keretmegállapodás került aláírásra az IIA-val, így a múlt hónapban már említett OnDemand oktatási szolgáltatás mellett (melynek használatának konkrét tapasztalatairól külön cikket találhattok jelen hírlevelünkben), mostantól az IIA és a COSO által közösen nyújtott két további oktatási csomag is immár elérhető a tagjaink számára. A két csomagból az egyik az Enterprise Risk Management (vállalati kockázatkezelés), a másik pedig az Internal Control (belső kontrol) fogalomkör kapcsán nyújt igen átfogó képet a kurzus elvégzőinek. Bővebbet erről Láncos Mátyás kollégánk kapcsolódó cikkében találhattok.

A hírlevélben beszámolok továbbá a horvát társszervezetünk, az IIA Croatia áprilisi konferenciájáról, melyen a horvát kollégák meghívására képviselhettem Egyesületünket. Hírlevelünket szokás szerint a közelgő eseményeinkre való figyelemfelhívás és „Vendégoldalunk” zárja, ahol idegen nyelvű cikkekből szemezgettünk.

Szokás szerint jó munkát, ahhoz jó egészséget és ezúttal szép Belső Ellenőrzési Májust kívánok!

Üdvözlettel,

dr. Gajdos Márton CIA, CISA
A BEMSZ Elnöke

may2

This month is International Internal Audit Awareness Month.
What can I do for YOU? / Mit tehetek Érted?

 


 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!