• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
Elnöki köszöntő PDF print email

Kedves Kollégák!

Egy rendkívül sűrű, ámde nagyon izgalmas márciusi hónapon vagyunk (majdnem) túl. Az Elnökség számára azért is volt különleges ez a hónap, mert most tartottuk a BEMSZ 40. szakkonferenciáját, amelyen többek között vendégünk volt Naohiro Mouri úr is, az IIA Global 2018-19-es elnöke. A konferencia megszervezése, lebonyolítása, Mouri úr (ahogy a japánok mondják: Mouri-san) további programjainak összeállítása igen sok feladatot jelentett, de örömmel mondhatom, hogy minden a várakozásainknak megfelelően, sőt azokat túlszárnyalóan sikerült. Hírlevelünkben egy rövid összefoglalót találhatnak a konferencia részleteivel kapcsolatban.

Mouri-san  további programjai közül kiemelendő az  Állami Számvevőszéknél tett látogatásunk,  amelynek beszámolóját Kollár Róbert kollégám tollából olvashatják. Szintén Róbert írt összefoglalót a Hírlevélbe az MNB-vel folytatott Bankszövetségi egyeztetésről, amelynek célja a felügyelet elvárásainak tisztázása volt az általuk előírt intézkedések végrehajtásának nyomon követése tekintetében.

Számomra azonban azért is volt rendhagyóan izgalmas a március, mert röviddel a konferencia után Tokióba utazhattam, hogy részt vegyek az IIA Global utolsó éves Tanácsülésén. Mivel éppen csak a mostani Hírlevelünk „lapzártájára” értem vissza, ezért azt, hogy miért volt ez az utolsó Tanácsülés, illetve hogy mi lesz ezután, majd csak a következő lapszámunkban megjelenő részletes beszámolómban fogom elárulni. Ugyancsak abban található majd a válasz arra a kérdésre, hogy vajon miért hord annyi japán szájmaszkot?

Remélem, hogy kellően felcsigáztam Önöket ahhoz, hogy következő havi hírlevelünket is elolvassák majd. 

Addig is - szokás szerint - jó munkát és jó egészséget kívánok! 

Tisztelettel,
Dr Gajdos Márton CIA, CISA
BEMSZ Elnök

gajdosm

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!