• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
Fraud Workshop

Kedves Kollégák,

fraud

Reagálva a jelen helyzetre, a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Egyesületének (BEMSZ) Elnöksége minél több online rendezvényt igyekszik megszervezni, hogy így is betölthessük az oktatásokban, továbbképzésekben, tréningekben mutatkozó hiányt. A nagy látogatottságú és sikeres áprilisi ingyenes BEMSZ Délutánt követően májusban egy – eredetileg ugyan más formátumban, de – régóta tervezett tréninget szerveztünk meg visszaélés-megelőzés témakörben.

Az előadás címe “How to build an effective fraud prevention system in the organization”, előadója pedig Jordan Karabinov, MBA, ACCA, CIA, a Bolgár IIA elnöke. Az előadó rövid elméleti áttekintést követően ismerteti a 24 lépésből álló, a hatékony visszaélés-megelőzési rendszer kialakítását célzó rendszerét, illetve bemutat egy, a csalás-megelőzési rendszer felmérésére szolgáló „check-list”-et. (Az előadóról néhány további részletet, illetve a workshop részletes tematikáját ld alább.)

A workshop időpontja 2020.05.13, 9.00-13.15, az előadás nyelve – amint azt címe is mutatja – angol lesz. Az előadás a ZOOM rendszeren keresztül kerül megtartásra, oly módon, hogy a regisztrált résztvevők röviddel (48 órával) a szeminárium előtt közvetlenül kapnak egy meghívót és a részvételhez szükséges jelszavat az előadótól. Az időpontból következően a regisztráció határideje 2020.05.10.

A workshop részvételi díja 16.000,- Ft+ ÁFA, a BEMSZ tagjai részére 9.500,-Ft+ ÁFA. Azok számára, akik még nem tagjai a BEMSZ-nek, lehetőség van a regisztrációval egyidejűleg jelentkezni az Egyesületbe és így már a kedvezményes díjjal részt venni a workshop-on. Az éves tagdíj 12.000,-Ft magánszemélynek és 18.000,-Ft ha azt szervezet (pl munkáltató) fizeti meg a belépőnek, melyért a fenti és hasonló kedvezményeken túl a havi hírleveleinkhez, egyéb tartalmakhoz való hozzáférés mellett tagjává válhat dinamikusan bővülő szakmai közösségünknek, a (még vagy már) nem belső ellenőrként, hanem a belső kontroll egyéb területein dolgozó kollégákat is várják a BEMSZ Kockázatmenedzsment, Csalásmegelőzési és Compliance szekciói.

A workshopra való jelentkezést (illetve az esetleges tagfelvételi kérelmet) a BEMSZ titkársága ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) felé kérjük elküldeni. Tekintettel arra, hogy ez egy első (kísérleti) workshopunk, kérem a jelentkezést másolatban nekem, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre is szíveskedjetek elküldeni.

Amennyiben valaki még nem használta a ZOOM rendszert (vagy csak biztos szeretne lenni, hogy zökkenőmentesen fog tudni majd becsatlakozni), kérjük a regisztrációját követően vegye fel közvetlenül a kapcsolatot az előadóval telefonon (+359 888 41 45 67) vagy email-en ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ). Az Előadó vállalta, hogy a workshop előtt 48 órával egy rövid gyakorlással veszi át a rendszer használatát azokkal, akik ezt igénylik.

A workshop napján érdemes a hivatalos kezdés előtt már 5 perccel korábban bejelentkezni. Csatlakozási problémák esetén a fenti elérhetőségeken lehet az előadót rövid úton kontaktálni.

Reméljük, hogy új kezdeményezésünk minél több kolléga érdeklődését felkeltette és hogy sokakat üdvözölhetünk majd a workshop-on.

Tisztelettel és üdvözlettel,

gajdos







Dr. Gajdos Márton CIA, CISA, CFE,
A BEMSZ Elnöke

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!